Werken in de jeugdhulp is mooi en betekenisvol werk. Medewerkers van Trias Jeugdhulp zetten zich vol overtuiging in, zodat kinderen en jongeren een kans hebben om veilig op te groeien. Geen dag is hetzelfde en geen gezin is hetzelfde.

Wij willen dat elk kind een veilig en stabiel thuis heeft. Dat is niet altijd vanzelfsprekend. En dus biedt Trias Jeugdhulp specialistische, orthopedagogische hulp, gericht op opvoeden en opgroeien. Zodat elk kind en elke jongere zich op een gezonde manier kan ontwikkelen. Zowel op een behandelgroep, bij gezinnen thuis als op een locatie van Trias Jeugdhulp draag je bij aan een veilige omgeving. Zo bied je perspectief voor de toekomst.

5 redenen om te werken bij Trias Jeugdhulp

Dat wij kinderen en jongeren helpen om veilig op te groeien, moge duidelijk zijn. Maar wat zijn redenen om te werken bij Trias Jeugdhulp? Hier heb je er 5:

Inhoud accordeon

Ervoor zorgen dat elk kind de kans krijgt om veilig op te groeien. Dat doen wij. Dankzij het werk van onze specialistische medewerkers, zijn bijvoorbeeld 60 uithuisplaatsingen voorkomen. Wij werken vraaggericht, zo thuis en passend mogelijk en we streven naar een langdurig effect. Altijd met een specialistische, orthopedagogische visie. Ontdek welke rol jij hierin kunt spelen.

Trias Jeugdhulp is een van de grootste jeugdzorgaanbieders in de regio Zwolle. Groot genoeg om je mogelijkheden te bieden om te groeien in je loopbaan en klein genoeg om je collega’s goed te leren kennen.  Niet voor niets dat mensen die hier al jaren werken, zeggen dat we een familiaire sfeer hebben. We zijn een informele organisatie met korte lijnen en zoeken ook de samenwerking op met onze raden en ervaringsdeskundigen. 

Ervaringsdeskundigheid is zelfs onze eerste bron van kennis. Waarom? Simpel: het verbetert de jeugdhulp. Ook werken we samen met andere organisaties, zoals scholen en GGZ. Lokale samenwerking helpt jongeren en hun ouders/verzorgers sneller aan de juiste zorg.

Naast kwaliteit en continuïteit van de jeugdhulp, vinden we het belangrijk om aandacht te hebben voor bijvoorbeeld werkgeluk, waardering en balans. Daarom bieden we bijvoorbeeld workshops en webinars over belangrijke thema’s op de werkvloer zoals vitaliteit, omgaan met werkdruk en agressie. En is je kind de huissleutel vergeten? Dan komt hij of zij toch gewoon even langs om hem op te halen. En geef vooral een rondleiding of drink samen even wat. Dat is wat wij noemen flexibiliteit.

Iedereen kan een bijdrage leveren vanuit zijn of haar expertise, of je nu starter of professional bent. Bij Trias Jeugdhulp werk je samen met specialisten binnen en buiten je eigen expertise. Als hulpverlener en professional denk je niet alleen mee, maar durf je hierin ook verantwoordelijkheid te nemen.  Typerend voor de teams van Trias Jeugdhulp, is dan ook het zelforganiserende karakter. Je krijgt regie en ruimte om je werk zo in te richten dat het bij je past. Hiervoor geven we je kaders om je werk in professionele vrijheid te kunnen doen.

Experimenteren mag en we vinden het bovendien belangrijk dat je leert van successen, fouten en mislukkingen. Vallen is niet erg, blijven liggen wel.  Niet alleen jij bent nooit uitgeleerd. Trias Jeugdhulp ook niet. We kennen onze valkuilen en verbeterpunten en met onze meerjarenstrategie houden we het nu én de toekomst in het vizier. En ondertussen houden onze raden ook nog een beetje toezicht.

De jeugdzorg vraagt om bevlogen en professionele werkers. Daarom is het belangrijk  dat je je kunt blijven ontwikkelen. Trias Jeugdhulp ondersteunt je bij de (professionele) ontwikkeling en het versterken van je eigen talenten. Dit doen we met onze eigen Trias Academie, als opleider erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Onze beroepsopleidingen komen hiermee in aanmerking voor accreditatie.

Naast trainingen die deel uitmaken van jouw basis, bieden we jou functiespecifieke scholing. Ook maken reflectie-activiteiten als supervisie, intervisie en werkbegeleiding deel uit van ons scholings- en opleidingsaanbod.

Interesse in werken in de jeugdhulp?

Heb je niet de vacature in de jeugdhulp gevonden die bij je past, maar ga je graag aan de slag bij Trias Jeugdhulp? Stuur een mail naar werken@triasjeugdhulp.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de sollicitatieprocedure en/of de arbeidsvoorwaarden. We hebben de antwoorden op veelgestelde vragen over solliciteren bij Trias Jeugdhulp voor jou hier op een rijtje gezet:

Heb je een vraag over je sollicitatie?

Heb je een vraag over solliciteren bij Trias jeugdhulp? Kijk dan vooral bij onze veelgestelde vragen, misschien staat jouw vraag er wel tussen!

Arbeidsvoorwaarden en salariëring

Op alle functies bij Trias Jeugdhulp is de cao Jeugdzorg van toepassing. Meer informatie over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je hier.