Werken bij Trias Jeugdhulp is zorgen dat kinderen en jongeren veilig kunnen opgroeien. Tegelijk zorg je dat (pleeg-)ouders of verzorgers kunnen rekenen op de juiste ondersteuning .

Zowel op een behandelgroep, bij gezinnen thuis als op een Triaslocatie draag je bij aan een veilige omgeving. Zo bied je perspectief voor de toekomst. Jeugdzorg is mooi en betekenisvol werk. Geen dag is hetzelfde. Trias Jeugdhulp is een informele organisatie met korte lijnen. Wij zijn een van de grootste jeugdzorgaanbieders in de regio Zwolle. Groot genoeg om je doorstroommogelijkheden te bieden en klein genoeg om je collega’s te leren kennen.

Werken bij Trias Jeugdhulp

Kwaliteit en continuïteit van de jeugdhulp vinden we net zo belangrijk als bijvoorbeeld werkgeluk en balans. Daarom hechten we waarde aan ondernemende zorgprofessionals. Hulpverleners die niet alleen meedenken maar ook verantwoordelijkheid durven nemen. Hiervoor geven we je kaders om je werk in professionele vrijheid te kunnen doen. Wij bieden volop mogelijkheden om je te ontwikkelen (een leven lang leren). Experimenteren mag en we vinden het bovendien belangrijk dat je leert van successen, fouten en mislukkingen.

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Wij geloven dat een vitale medewerker beter werkt en meer plezier heeft. Daarom creëren we niet alleen bewustwording rond het thema vitaliteit maar faciliteren onze medewerkers ook. Daarom bieden we bijvoorbeeld regelmatig workshops en webinars gericht op vitaliteit. Zo stimuleren we om zelf initiatief te nemen en actief aan de slag te gaan met de fysieke- en mentale vitaliteit en de werk-privébalans. 

We willen graag het effect van deze inspanningen meten. Daarvoor gaan we jaarlijks de WAI (Work Ability Index) inzetten. Met deze vragenlijst maakt de Trias-medewerker bijvoorbeeld vrijwillig een inschatting over de mate waarin hij in staat is om het werk uit te voeren. Hierbij worden zowel lichamelijke als geestelijke aspecten meegenomen.

Meer over
Trias Jeugdhulp

Meer over onze organisatie, onze zorg en hoe we werken, kun je hier lezen.

Arbeidsvoorwaarden en salariëring

Op alle functies bij Trias Jeugdhulp is de cao Jeugdzorg van toepassing. Meer informatie over de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je hier.