Professionals binnen de zorg en welzijn kunnen kinderen, jongeren en gezinnen rechtstreeks aanmelden bij Trias Jeugdhulp​.

Spoedhulp

Na het verzenden kun je bellen met Spoedhulp IJsselland op 038 303 0102 (ook buiten kantooruren). Of Spoedhulp in Twente op 085 484 6248.

Aanmelden zonder gezinsplan

Kies deze optie als er geen (volledig) gezinsplan is.

Aanmelden met gezinsplan

Kies deze optie als er een volledig ingevuld gezinsplan beschikbaar is.

 

Aanmelden door ouders / verzorgers

Alleen ouders / verzorgers met een beschikking kunnen zich aanmelden.

Vragen of vooroverleg? 

Het voordeurteam van Trias Jeugdhulp coördineert alle aanmeldingen die binnenkomen. De medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 038 456 46 60. Het team is er bijvoorbeeld voor vragen of als vooroverleg over een aanmelding gewenst is.

Trias Jeugdhulp wil kinderen, jongeren en hun gezin zo snel mogelijk de meest passende zorg bieden. Hiervoor is het van belang dat bij de start de informatie zo volledig mogelijk is en de hulpvraag duidelijk.

Veilig aanmelden bij Trias Jeugdhulp

Aanmelden bij Trias Jeugdhulp​

Trias Jeugdhulp gebruikt Zivver om vertrouwelijke informatie veilig online te versturen. Met Zivver kun je veilig mailen en digitaal bestanden uitwisselen. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die digitaal verzonden moet worden. 

Meer informatie over veilig privacygevoelige informatie versturen vind je hier.