Bij Trias Jeugdhulp hebben we regelmatig mogelijkheden voor stage en zijn er beperkt mogelijkheden voor afstuderen.

Stage en afstuderen

We hebben stageplaatsen voor studenten op mbo4-, hbo- en wo-niveau. De meeste stageplaatsen zijn passend voor de opleiding MBO Sociaal Werk of Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen, HBO Social Work en WO Ontwikkelingspsychologie/Orthopedagogiek. Soms zijn er ook stagemogelijkheden voor studenten die een secretariële, financiële of facilitaire opleiding volgen. 

We hebben geen mogelijkheden voor leerwerktrajecten op mbo- (BBL), hbo- (duaal) of wo-niveau

Ben je op zoek naar een stageplaats? Ons advies: houd onze website goed in de gaten. Mogelijk staat er een stagevacature op of wordt er binnenkort eentje geplaatst. We ontvangen dan graag een gerichte motivatiebrief en cv, onder vermelding van het betreffende vacaturenummer.

Afstudeeropdrachten

Binnen Trias Jeugdhulp zijn beperkt mogelijkheden om af te studeren. Als er een vraagstuk ligt waarvoor onderzoek nodig is, wordt dit kenbaar gemaakt op onze website.

Uit ervaring weten we dat de aansluiting tussen open stage- en afstudeeraanvragen en mogelijke stage- en onderzoeksplaatsen moeilijk te realiseren is. Open sollicitaties worden om die reden niet in behandeling genomen. 

Heb je een algemene vraag? Stuur dan een bericht naar stage@triasjeugdhulp.nl.

Stageplaats: Behandelgroep Plus

Zwolle, 32 uur

Meer (stage-)vacatures vind je hier.