Heb je een vraag over werken bij Trias Jeugdhulp? Kijk dan eerst hier, bij de veelgestelde vragen. Wie weet staat die van jou er wel tussen! Is dat niet het geval, neem gerust contact met ons op via werken@triasjeugdhulp.nl

Wat leuk dat je zo enthousiast bent! We zijn erg benieuwd naar jouw motivatie. Stuur je mailtje naar werken@triasjeugdhulp.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Nou en of! Stel je vragen aan de contactpersoon die genoemd staat in de vacature en/of vertel ons in je motivatie waarom je denkt dat deze functie zo goed bij je past. Benoem relevante vaardigheden en werkervaring die bij de functie passen.

Jazeker! Sommige functies zijn ook geschikt voor studenten mbo niveau 4 of hbo Social Work, zoals de functie van nachtwaker. Of we zoeken extra ondersteuning in de vakantieperiode. Sterk in je schoenen staan is wel echt een must. En misschien heb je ook al stage-ervaring? Heb je interesse, neem vooral contact op via werken@triasjeugdhulp.nl

Solliciteren kan makkelijk online. Hoe? Stuur ons voor de sluitingsdatum een e-mail. Geen lege natuurlijk, maar eentje met je motivatie en cv. Plaats in de onderwerpregel het vacaturenummer van de vacature waar je op reageert en dan? Verzenden maar. Je ontvangt direct een reactie, maar helaas, dat is niet direct een uitnodiging. Het is een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen. Stuur dan je mail nog eens.

Na de sluitingsdatum van de vacature volgt de selectie van de reacties op de

vacature. Worden wij net zo blij van jouw reactie als jij van de vacature? Dan volgt

een uitnodiging voor een gesprek. Dit gesprek heb je met de collega’s uit het team

waar je komt te werken. Is er een klik vanuit beide kanten? Dan volgt vaak een tweede gesprek met onder andere de manager waar je komt werken. We streven ernaar alle gesprekken binnen drie weken na de sluitingsdatum af te ronden, dit hangt af van jouw beschikbaarheid en die van jouw gesprekspartners.

Gefeliciteerd en welkom! Je krijgt van ons een voorstel voor je salaris en bepalen samen met jou de startdatum. Voordat je aan de slag gaat, stuur je ons een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten daarvoor kun je bij ons declareren. Is dit in orde, dan kunnen we samen de arbeidsovereenkomst ondertekenen. Voordat je start, ontvang je nog een welkomstbrochure. Hierin staat meer informatie over Trias Jeugdhulp, jouw collega’s en wat je kunt verwachten. En jouw eerste werkdag? Die begint bij ons met een kleurrijk en lekker geurend cadeautje. Je maakt kennis met de organisatie, jouw collega’s en voor de eerste periode is een ‘mentor’ je aanspreekpunt voor al je vragen.

Op alle functies bij Trias Jeugdhulp is de cao Jeugdzorg van toepassing. Meer informatie over de cao vind je hier.

We bieden je uiteraard een marktconform salaris op basis van de cao Jeugdzorg, zoals genoemd in de vacature. Daarnaast ondersteunen we jou in de ontwikkeling van jouw vakmanschap en investeren we in jouw duurzame inzetbaarheid. Concreet betekent dit opleidingsuren, een fietsplan, bedrijfsfitness en tegemoetkoming in de kosten van je zorgverzekering.

Zeker, mits het binnen jouw functie natuurlijk passend is. Als je op een groep werkt, is het niet zo handig als je thuisblijft. Los daarvan zijn we allemaal heel flexibel (niet per se letterlijk). We ondersteunen thuiswerken via een regeling waarbij je thuiswerkfaciliteiten, zoals een goede stoel, mag aanschaffen. Ook ontvang je een vergoeding per dag dat je thuis werkt.

Trias jeugdhulp heeft 21 locaties verdeeld over de plaatsen Hardenberg, Hellendoorn, Nijverdal, Raalte, Steenwijk, Wijhe en Zwolle. De standplaats staat aangegeven in de vacature. In onze gesprekken vertellen wij jou meer over de locatie waar je komt te werken. Ons hoofdkantoor is te vinden op Zwartewaterallee 25 in Zwolle, daar is ook het bedrijfsbureau gevestigd.

Heb je vragen over de redenen van afwijzing, dan kun je altijd contact opnemen met de afdeling personeelszaken via 038 456 46 17 of stuur ons een bericht. We staan je graag te woord!