rtopbox-contact

rtopbox-nieuwsbrief

Uitgelicht

Aanmelden bij Trias

Professionals binnen de zorg & welzijn kunnen kinderen, jongeren en gezinnen bij rechtstreeks aanmelden bij Trias.

Aanmelden met gezinsplan

Klik hier om direct aan te melden via het verkorte aanmeldformulier. Dit kan als er een volledig ingevuld gezinsplan beschikbaar is (gezinsplan bijvoegen).

Aanmelden zonder gezinsplan

Klik hier om aan te melden wanneer er geen (volledig) gezinsplan is.

Spoedhulp

Aanmelden voor spoedhulp kan hier.

Aanmelden door ouders

Ouders kunnen met een beschikking ook zelf aanmelden bij Trias via dit formulier. Het Aanmeldpunt is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00u ook telefonisch bereikbaar via (038) 456 47 42.

Vooroverleg voordeur

Het Trias Voordeurteam coördineert alle aanmeldingen die bij Trias binnenkomen. De medewerkers van de Voordeur zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.30 uur telefonisch bereikbaar (038 456 46 60). Ze zijn er voor vragen of als vooroverleg over een aanmelding gewenst is. Vragen aan de medewerkers Voordeur kun je ook stellen door een veilig bericht te sturen. Je kunt daar ook een terugbelverzoek achterlaten.

Toelichting aanmeldprocedure

Trias wil kinderen/jongeren en hun gezin na een hulpvraag zo snel mogelijk de meest passende zorg bieden. Hiervoor is het van belang dat wij vanaf de start zo volledig mogelijke informatie over de hulpvraag ontvangen. Als de gevraagde informatie al beschreven is in een recente verslaglegging dan hoef je deze informatie niet in te vullen. In dat geval kun je verwijzen naar de verslaglegging en dit als bijlage aan het aanmeldformulier toevoegen.

Trias wil aanmeldingen bij voorkeur via het digitale aanmeldformulier ontvangen. Als je deze routing niet kunt volgen, is het mogelijk dat je van ons het formulier ‘Aanvullende gegevens aanmelding’ ontvangt met het verzoek dit in te vullen.

Contact

Telefoonnummer: (038) 456 47 42
Postadres: Trias Aanmeldpunt, Burgemeester Drijbersingel 39, 8021 JB in Zwolle
Stuur een veilig bericht

facebooktwitterlinkedInyoutubeVeilig berichthome