rtopbox-contact

rtopbox-nieuwsbrief

Trias. Van huis uit sterk in opvoeden en opgroeien.

Wij zijn praktijkgerichte professionals in de jeugdzorg die werken volgens de nieuwste inzichten en ervaringen. Missie en visie. Graag werken wij met andere partijen samen om onze cliënten het beste te kunnen bieden. Ons doel is een duidelijke en directe ondersteuning van het gezin en zijn omgeving. We geloven in de kracht van het individu en zijn ervan overtuigd dat onze cliënten het best geholpen worden als ze op eigen kracht hun problemen overwinnen. Daarom helpen wij hen om inzicht te krijgen in hun eigen situatie en geven hen het vertrouwen om de regie van hun eigen leven weer in handen te nemen.

Van opvoedadvies tot intensieve zorg

Die gerichte ondersteuning bieden wij thuis, vanuit huis of dichtbij huis. Uiteraard liefst in een zo vroeg mogelijk stadium. We kennen de regio als geen ander en weten precies wat er speelt. We versterken, ondersteunen en nemen iemand tijdelijk onder onze hoede als dat nodig is. Van opvoedadvies tot intensieve zorg, we streven er altijd naar om maatwerk te leveren. Warmte en persoonlijke aandacht staan daarbij voorop.

Kwaliteitskeurmerk

Onze organisatie is HKZ-gecertificeerd en aangesloten bij Jeugdzorg Nederland. Er werken ruim 300 mensen (november 2018) en wij ondersteunen bijna 1600 kinderen, jongeren en hun ouder(s)/verzorger(s) per jaar. Dit doen wij samen met ruim 500 pleeggezinnen en in samenwerking met (keten)partners. De hoofdlocatie van Trias bevindt zich in Zwolle, bestuurder is Louise Rouwhorst, KLIK HIER voor een organogram.

facebooktwitterlinkedInyoutubeemailhome