rtopbox-contact

rtopbox-nieuwsbrief

Sponsoring

Financieel, in natura of een combinatie van deze twee; sponsoring is van harte welkom voor gezinnen/kinderen alle leeftijden! Graag gaan we met u het gesprek aan voor een win-win situatie, want we geven ook graag bekendheid aan mooie initiatieven. wij denken graag met u mee en kunnen u – vrijblijvend – opties aanreiken: (038) 456 46 00 / mail
(Team Communicatie).

Een aantal voorbeelden

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen: een tuin van een locatie opknappen, een sport- en speldag voor kinderen, een creatieve workshop, het ondersteunen van de tweejaarlijkse Pleegzorgdag. Dankzij diverse betrokken lokale ondernemers heeft Trias de beschikking over een aantal auto’s. Ook uw logo op één van onze auto’s? Wij informeren u graag!

Nationaal Fonds Kinderhulp

Kinderhulp helpt kinderen die opgroeien in armoede.Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen,  een dagje uit, een fiets, opleiding of een laptop mogelijk te maken. Voor de kinderen die wij ondersteunen doen we regelmatig een beroep op Kinderhulp.

Goodwill.nl

Maandelijks ontvangt Trias gratis Kinderpuzzel- en Kleurboeken van Goodwill. Een organisatie die zich richt op kinderen die niet naar reguliere kinderopvang kunnen. Bijvoorbeeld door een lichamelijke of geestelijke beperking of door problemen in hun ontwikkeling. De kleurboeken zorgen voor afleiding en ontspanning. Goodwill organiseert daarnaast ook Goodwill Days;  dagjes uit of de mogelijkheid om aangepast spelmateriaal aan te schaffen. Dit wordt financieel mogelijk gemaakt door betrokken ondernemers. De afgelopen jaren hebben we nieuw ontwikkelspeelgoed kunnen aanschaffen, is Sinterklaas met cadeautjes op bezoek geweest, heeft Gerda Havertong een nieuwe snoezelruimte geopend en hebben we Kinderkerstpakketten ontvangen.

Anbi

Trias is door de Belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat we geen schenk- of erfbelasting hoeven te betalen. Ook zijn we vrijgesteld van BTW.

facebooktwitterlinkedInyoutubeemailhome