rtopbox-contact

rtopbox-nieuwsbrief

Pleegouders gezocht!

Door uiteenlopende omstandigheden kunnen sommige kinderen (tijdelijk) niet opgroeien in hun eigen gezin. Daarom zoekt Trias Jeugdhulp pleegouders die deze kinderen (0 – 21 jaar) een fijne plek willen bieden. Voor korte of langere tijd, voltijds of af en toe een weekend en in de vakantie. Als thuis wonen (tijdelijk) niet lukt, is het voor een kind fijn om toch zoveel mogelijk in de eigen omgeving te kunnen blijven. Met de vertrouwde school, sport- of muziekles, ouders, familie en vriendjes in de buurt. Daarom zijn er in alle gemeenten in Overijssel voldoende pleegouders nodig.

Ontdek wat jij voor deze kinderen kunt betekenen en kom naar één van de vrijblijvende informatieavonden. Lees HIER meer over pleegzorg.

Praktisch

De informatieavonden worden op wisselende locaties georganiseerd. In het formulier hieronder vind je data voor komende avonden. De informatieavonden beginnen om 19.30 uur. Hieronder kun je je vrijblijvend aanmelden.

Livestream pleegzorg 7 april
  • Ja ik kom naar de vrijblijvende informatieavond over pleegzorg!

  • Op dit moment vinden er vanwege maatregelen rondom het coronavirus geen informatie-avonden plaats.

Mag ik bij jou?!

Trias jeugdhulp slaat samen met andere organisaties voor pleegzorg en gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hattem-Heerde, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle de handen ineen voor de werving van nieuwe pleegouders! Want nieuwe pleeggezinnen blijven hard nodig! Ook in jouw gemeente, zodat kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen, zo veel mogelijk in de voor hun vertrouwde omgeving kunnen blijven.

facebooktwitterlinkedInyoutubeVeilig berichthome