We nemen je mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media en seksualiteit. Hoe je de risico’s op seksueel grensoverschrijdend gedrag kunt verkleinen en misschien nog wel het belangrijkste, hoe je gezond seksueel gedrag kunt stimuleren.

Hoe ga je het gesprek aan?

Over welke onderwerpen praat je met je pleegkind en hoe verhoudt dit zich tot je eigen normen en waarden? Hoe ga je het gesprek aan, en wat bespreek je op welke leeftijd? Per leeftijdscategorie bespreken we wanneer er sprake is van afwijkend of overschrijdend gedrag en hoe je hier mee om kunt gaan. Verder bespreken we hoe je jouw pleegkind de ruimte kan geven om zichzelf te ontdekken en een eigen identiteit te vormen. Het gaat daarbij ook over gender(-rollen), geaardheid en relatievorming.

Meer informatie en aanmelden

Tijdens deze leeravond op 3 november 2021, georganiseerd voor pleegouders van Trias Jeugdhulp, krijg je de gelegenheid om vragen te stellen. Deze training wordt om 19.30 uur gegeven in ontmoetingscentrum De Valkenberg in Zwolle en duurt 2,5 uur. Meld je aan voor deze leeravond!