rtopbox-contact

rtopbox-nieuwsbrief

Beveiligingsfunctionaris met pedagogische taken

Binnen Trias, locatie de Gouwe in Zwolle, ontstaat per direct een tijdelijke vacature voor de functie van beveiligingsfunctionaris met pedagogische taken voor 8 uur per week en voor de duur van een jaar.

Dit ga je doen:

De Gouwe biedt plaats aan 18 tot 24 jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar in drie aaneengeschakelde groepen. Het betreft twee behandelgroepen en een crisisgroep. De jongeren zijn geplaatst vanwege gedragsproblemen en/of ze zijn vanwege pedagogische onmacht van ouders/verzorgers (tijdelijk) uit huis geplaatst. Het gaat over het algemeen om jongeren die structuur, duidelijkheid en toezicht nodig hebben. De crisisgroep heeft daarnaast een 7 x 24 uurs-functie voor opvang van crisisplaatsingen.

Wij vragen:

Voor de functie zoeken wij een medewerker met minimaal een MBO werk- en denkniveau. Je hebt affiniteit met de doelgroep en kunt aansluiting met hen vinden. Je kunt de verantwoordelijkheid van het toezicht op het aantal jongeren op je nemen. Hierbij heb je zo nodig ondersteuning van een slaapdienst. Voor een goede uitoefening van deze functie sta je sterk in je schoenen, heb je het vermogen om af te stemmen en te schakelen in de benadering van verschillende jongeren in verschillende situaties. Je bent voldoende stabiel in hectische momenten. Dit betekent dat je rustig blijft en weloverwogen beslissingen neemt. Je beschikt over een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Je bent minimaal 25 jaar, flexibel, discreet en evenwichtig.

Wij bieden:

Een zelfstandige, tijdelijke, functie in een aantrekkelijke en informele werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg, salarisschaal 5.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wietske Spoelstra, manager Residentieel, bereikbaar via w.spoelstra@trias-groep.nl

Sollicitaties:

Je schriftelijke reactie met cv kun je, uiterlijk voor 1 november 2019, onder vermelding van vacaturenummer 016 -2019 richten aan werken@trias-groep.nl t.a.v. Marie van der Vegte, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

facebooktwitterlinkedInyoutubeemailhome